Regisztráció az iroda.hu csoport oldalaira

Kik vagyunk?

A kereskedelmi ingatlanokra specializálódott iroda.hu, raktar.hu és retail.hu oldalainkkal teljeskörűen kiszolgáljuk a hirdetők és keresők igényeit.

Hirdetési lehetőségekről érdeklődjön kollégánknál!

Miért hirdessen velünk?

  • Oldalaink kereskedelmi ingatlanokra specializálódtak.
  • Extra szolgáltatásainkkal hatékonyan kiemelheti hirdetését.
  • Az érdeklődők közvetlenül Önnel lépnek kapcsolatba.
  • Hirdetése társoldalunkon, az ingatlan.com-on is elérhető lehet.
Regisztrálok
Felhasználó adatai
 

Adatait a szolgáltatásaink Ön által történő igénybe vétele céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a köztünk létrejövő szerződés teljesítése. Az adatainak törlési határideje: regisztráció törlését követő 5. év

Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
[email protected]

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhet személyes adataidhoz, kérheti azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheti, hogy az általa rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban Ön számára átadja. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban talál. Vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll. A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.